Aankoopmakelaar duur?

Dat een goede aankoopmakelaar je per saldo geen geld kost maar ruimschoots oplevert heeft onafhankelijk onderzoek intussen al lang uitgewezen. Je kunt bij ons kiezen tussen een aantrekkelijk vast tarief of een (deels) resultaatafhankelijke beloning. Onze kosten kun je meefinancieren in je hypotheek. Mocht de koop van de woning die je op het oog had (om welke reden dan ook) niet doorgaan, dan blijven je helpen zonder extra kosten!

Het bewijs van de beste prijs

Alleen wanneer het nodig is maak je gebruik van onze expertise zodat je kunt profiteren van een zeer aantrekkelijk tarief. Geef je de voorkeur aan een resultaatafhankelijke beloning? Dan bestaat onze vergoeding uit een percentage van het verschil tussen de vraagprijs van de woning en de gerealiseerde koopsom. Ook hier is het in het belang van jouw portomonnee dat wij je een aantrekkelijk voorstel op maat doen.

Waarom een offerte op maat?

•  De onderhandelingsmarge bij een woning met een vraagprijs van € 500.000,- meestal veel groter is dan bij een woning met een vraagprijs van bijvoorbeeld € 175.000,-. 
  Leuk voor de aankoopmakelaar die een “vast percentage” hanteert, maar waarschijnlijk minder leuk voor jou!
  Soms is een vraagprijs van een woning veel te hoog. De onderhandelingsmarge is dan vaak ook een stuk groter. Wij houden daar bij een ‘gerichte aankoop’ vanzelfsprekend rekening mee.